MASKATEER СПОРТЕН КОЛАН BLACK LIMITED EDITION

MASKATEER СПОРТЕН КОЛАН BLACK LIMITED EDITION

MASKATEER СПОРТЕН КОЛАН BLACK LIMITED EDITION

 • 99.99 лв.
 • 88.99 лв.

 • Производител:
  MASKATEER TM
 • Модел:
  Maskateer - Black limited edition
 • Наличност:
  В наличност
 • без ДДС:88.99 лв.

Опции


СПОРТЕН КОЛАН MASKATEER "BLACK LIMITED EDITION" by Biliana Yotovska®
Ето подробна информация защо и кога се използва:

Защо Maskateer?!

Когато жената е слаба, носи Maskateer за поддръжка на тялото си, за болки в гръбнака, за изкривен гръбнак като скoлиоза, физиотерапевти препоръчват подобни артикули. Може и слаба жена просто да е с права талия и да иска промяна към по-оформена V #талия.

Когато жената е по-пълна, естествено коланът Maskateer и помaга да свали излишъка около корема си, гърба и любовните дръжки. В такъв случай Ви препоръчваме активно носене на колана 2 - 3 часа на ден + по време на тренировка, за да се получи видим резултат в първите 2 седмици от носенето му.

Жената може да е отслабнала рязко и да има отпуснат корем, това също е причина да носи колана "Active ME"

Maskateer limited edition slim belt безспорно е и секси, което значително Ви мотивира и дава самочувствие.


Как да определите точният за Вас размер?

Важна част от поръчаването на избрания от Вас продукт е определянето на най-точния за Вас размер. Не правете грешката да поръчате размер, който е твърде малък, защото мислите, че може да изглеждате по-вталени. Това би било неблагоприятно и неудобно. Също така не правете грешката, да поръчате по-голям размер, защото корсета/колана няма да бъде толкова ефективен. Не си взимайте мерки на пълен стомах. Нуждаете се от мек метър или ролетка. За да вземете Вашите мерки най-точно, трябва да съблечете дрехата, с която сте облечени. Линията на талията трябва да е свободна. Мерете в областта на пъпа. Това е най-тясната част от Вашата талия. Повторете измерването още веднъж, за да се уверите в точността на му! Ако е различно от първия път, измерете талията си за трети път.
Измерването на талията е лесно и отнема по-малко от минута!


Поддръжка:

Може да се пере на ръка в хладка вода, или почиства с навлажнена кърпа. Никога не се поставя в сушилня. За по-лесна поддръжка просто препоръчваме 2 колана, за смяна.


За разлика от други марки,  BILIANA YOTOVSKA LABEL® елиминира напълно риска от онлайн пазаруването с БЕЗПРОБЛЕМНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА! Ако не сте преценили правилно размера си, моделът не отговаря на очакванията Ви или просто сте променили решението си, няма проблем да го заменим с друг размер или модел!

All Rights Reserved by BILIANA YOTOVSKA LABEL®


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър


Подобни продукти