Femi Health - 60 caps

Femi Health - 60 caps

Femi Health - 60 caps

  • 39.99 лв.

  • без ДДС:39.99 лв.

Хранителната добавка FemiHealth  е специално създадена, за да подкрепи и подобри женското здраве по напълно естествен и балансиран начин. Тя съдържа подбрани билкови съставки с доказани благоприятни свойства върху женския организъм.

· Благоприятства женския хормонален баланс

· Подпомага репродуктивната и уринарната система

· Спомага за регулиране на предменструалните симптоми

· Оказва благоприятен ефект при жени в менопауза

· Натурален продукт с билкови екстракти

FemiHealth е създадена специално за жените, които търсят естествен и природен начин да поддържат своето здраве и хармония. Съчетавайки мощта на пет ключови билкови съставки, тази хранителна добавка подпомага балансирането на хормоните, регулирането на менструалния цикъл, облекчаването симптомите на менопауза, както и спомага енергията и устойчивостта на женския организъм. Тези билки също така подпомагат уринарното здраве и предоставят естествена подкрепа за цялостното женско благосъстояние и хармония.

Препоръчителен прием:
Като хранителна добавка приемайте 1
доза (2 капсули) веднъж дневно

Препоръчителна продължителност на приема: Продуктът е изцяло на билкова основа и позволява по-продължителен прием - 4 до 6 месеца. След това може да направите пауза от месец или два. Бъдете търпеливи и дайте шанс на билките да подействат.

Състав: Мака, Бял равнец, Сао Палмето, Китайска ангелика, Див Ям. 

 Внимание:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се употребява от бременни, кърмещи жени и деца. Да се съхранява на място недостъпно за деца.
Подобни продукти