FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA - 60 caps

FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA - 60 caps

FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA - 60 caps

  • 26.00 лв.

  • Модел:
    Очаквайте наличност скоро!
  • Наличност:
    Out Of Stock
  • без ДДС:26.00 лв.

КАЖИ КРАЙ НА НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО И СЕ РАДВАЙ НА СТЕГНАТО ТЯЛО!

Направи първата крачка към здравословния начин на живот! Започни да спортуваш и да се храниш здравословно! Не ти предлагам “ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ”, с което се постигат чудеса… Определено ще се наложи и да се потрудиш! Лично гарантирам, че ако се комбинира с подходяща физическа активност, моят FATBURNER със сигурност ще допринесе за по-бързи и дълготрайни резултати – без да чувстваш умора и отпадналост.

СДОБИЙ СЕ С МЕЧТАНОТО Стегнато, здраво и тонизирано тяло!
“През дългогодишната си професионална кариера съм пробвала какви ли не хранителни добавки за контрол на теглото и поддържане на добра фигура. Моят екип от професионалисти направи специално проучване и събра мощна комбинация от полезни активни съставки, които по съвсем естествен и безопасен път предизвикват стопяването на излишните мазнини. FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA съдържа Гарциния Камбоджа, Л-карнитин и Зелено кафе. Уникални съставки, които се насочват където трябва и те зареждат с енергия, засилват метаболизма и намаляват апетита. Гарантирам ти, че ако съчетаеш моя FAT BURNER със спорт, ще постигнеш оптимални резултати!”
- Биляна Йотовска

ОТСЛАБНИ ТРАЙНО, ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН, БЕЗ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ
Запомни – няма такова нещо като “ВЪЛШЕБНО ХАПЧЕ”, с което да отслабнеш, без да се поизпотиш в залата! Всички хапчета и медикаменти, обещаващи незабавни резултати, са лъжливи и могат да повлияят неблагоприятно на твоето здраве. Храни се здравословно и тренирай! Помогни си с FATBURNER by BILIANA YOTOVSKA и постигни желаната фигура здравословно и трайно!

ПРЕДИМСТВА:
- Бързи резултати
- Благодарение на FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA ще получиш мечтаните резултати по-бързо, отколкото очакваш.
- Чиста формула
- Продуктът съдържа изцяло безвредни съставки, които стимулират по-бързото постигане на резултатите. Напълно пречистена растителна формула, която съдържа в себе си всичко необходимо, за да премахне излишните килограми!
- Забележителна промяна!

Тази хранителна добавка оказва благоприятно влияние върху организма ти, като го тонизира и стимулира да се бори с ненужните мазнини. Резултатите са най-добри, когато се съчетават и с физическа активност! Благотворно влияние върху организма - Промяната в тялото и настроението ти няма да остане незабелязана! Така със сигурност ще подобриш стандарта си на живот.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

FAT BURNER by BILIANA YOTOVSKA Е ПРОИЗВЕДЕН И СЕРТИФИЦИРАН В САЩ. Продуктът е тестван иотговаря на всички стандарти за качество.

СЪСТАВКИ:
ХРОМ ПИКОЛИНАТ
Л-?&a

Подобни продукти