За марката

  

Biliana Yotovska label  

e лимитиран бранд, създаден от фитнес модела и Бикини-фитнес шампион - Биляна Йотовска.

„Здравейте, приятели! Горда съм да Ви представя своя собствен лейбъл, носещ името ми. Смятам, че през годините успях да превърна #BilianaYotovska в своя запазена марка! Моята философия е много проста: да създавам уникален дизайн, безупречна визия и максимален комфорт за Вас. Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в комфортно облекло, всички погледи трябва да са приковани към Вас! Помислила съм и за най-дребните детайли. Всяка моя колекция е придружена от необходимите аксесоари, за да бъде Вашият „комплект“ напълно завършен. Вече имате възможността да се сдобиете с най-актуалните дизайни, съчетани с неповторимо качество и комфорт. Благодаря Ви, че избрахте моя лейбъл!”


Защо да изберете BILIANA YOTOVSKA LABEL?


               

Имам страхотен и сплотен екип! За мен е важно да бъда обградена от истински хора, които обичат работата си. Ние отдаваме значение на малките детайли, което прави голямата разлика между нас и останалите марки. Качеството на всички продукти на лейбъла е без компромис и на най-високо ниво! Гарантирано - професионално обслужване.

               


За мен е от изключително значение всеки клиент на бранда ми да бъде доволен от избора си! Точно затова изключих риска при онлайн пазаруването с БЕЗПРОБЛЕМНО ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА на продуктите! Ако не сте преценили правилно размера си или просто искате да замените модела, не се колебайте да го направите по всяко време и да откритете точния за избор за Вас! Аз и екипът ми ще Ви съдействаме по всяко време!

All Rights Reserved by BILIANA YOTOVSKA LABEL®


                


Искате ли да бъде търговец или дистрибутор на BILIANA YOTOVSKA LABEL® и да станете част от нашето голямо семейство #DreamBibiTeam?

Свържете се с нас: