Условия за доставка

ПОРЪЧКА

За да поръчате от нашия онлайн бутик, трябва първо да изберете желания размер на артикула, след което да натиснете бутона "Добави в кошницата". Прегледайте съдържанието на кошницата, която се намира в горния десен ъгъл на сайта и натиснете бутона "Поръчай". След като го направите, трябва да натиснете двата последователни бутона "Следващ", да изберете начина на плащане- с наложен платеж и накрая да натиснете бутона "Потвърждавам поръчката". На посочения в профила си е- мейл ще получите потвърждение на поръчката си. В своя профил в сайта ни можете да следите нейния статус. След като сте направили Вашата поръчка, при необходимост ние ще се свържем с Вас, за да уточним наличността на стоката и подробностите около доставката. Всеки клиент може да откаже направена поръчка, без да упоменава причините за това. Отказът на поръчка може да се направи на е- мейл label@bilianayotovska.com. За да е валиден отказът, клиентът трябва да предостави в е- мейла имената, с които е регистриран в сайта ни, своя е- мейл, телефонен номер, който е посочил в поръчката, номерът на поръчката, нейното съдържание и стойност.  Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

ПЛАЩАНЕ
Ако сте наш клиент и желаете доставка на територията на България:
 - Плащането на направена поръчка се осъществява с наложен платеж чрез ЕКОНТ ЕКСПРЕС при получаване на пратката или предварително чрез Pay-Pal. 

Ако сте наш клиент и желаете доставка за Европа или Щатите:

 - Вече ще може да поръчате любимите си екипи и извън територията на България!
   След като направите Вашата поръчка, имате опция „ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ PAY-PAL“
   Към крайната сума ще Ви бъде начислена такса по тарифи на DHL или Interlogistica. 

 
ДОСТАВКА

Доставката при поръчка от нашия онлайн бутик се извършва в цялата страна чрез Еконт Експрес до техен офис или посочен от Вас адрес. Адресът за получаване на стоката/ услугата да не е „До поискване” или до „Пощенска кутия”! След като сме приели Вашата поръчка и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули веднага, ако ги имаме в наличност. Доставката се заплаща от клиента по действащите тарифи на Еконт Експрес. Поръчки, получени без коректни данни за доставка на купувача или липсващи такива, се анулират, ако не получим коректните данни до 48 часа след постъпването на поръчката. Такива поръчки получават статус „ОТХВЪРЛЕНА”, поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Изпращаме поръчки всеки понеделник, сряда и петък. Доставката е на следващия ден. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се доставят на втория работен ден след това. 

Потвърждаването става чрез получаване на е-мейл и телефонно обаждане от наш служител. Ако даден артикул не е наличен в момента, ние ще Ви уведомим за това по телефона или на е-мейл. При необходимост се свързваме с Вас по телефона, за да уточним подробности по Вашата поръчка!

Времето за доставка е до два работни дни. (изключения правят случаите на забава от страна на куриерската компания и малките населени места, които се обслужват по график на куриера.)

Не носим отговорност за забавяне в доставките по вина на куриера!
 
Поръчки направени в петък, се доставят в събота /за по-големите населени места/ и понеделник /за по-малките населени места/, изключение правят онези, които са адресирани до офис на Еконт - на следващия работен ден.

Ако желаете поръчката Ви да бъде доставена в различно от посоченото по-горе време, моля ни пишете на label@bilianayotovska.com или ни се обадете на +359 899 252300.

ЗАМЯНА
Можете да замените закупен от нас продукт за същия продукт, но в друг размер или цвят или за друг наличен продукт.  Направете го до 30-я работен ден от сключването на договора за покупко- продажба или до 30-я) работен ден от получаването на стоката/услугата, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта и изпращането на новия продукт по действащите тарифи на Еконт Експрес. Ако стойността на върнатия продукт се по- висока от стойността на взетия впоследствие, разликата се въстановява по Ваш избор по сметката Ви или с пощенски паричен превод по Еконт в срок до 3- ия) работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Ако цената на новия избран продукт е по- висока, разликата е можете да доплатите с наложен платеж при получаването му. Продуктът, който заменяте не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим.../ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да го заменим с друг.

ЕДИНСТВЕНО БАНСКИ И БЕЛЬО НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА ОТ ХИГИЕННА ГЛЕДНА ТОЧКА. БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО!

Всеки продукт за замяна се изпраща до офис Еконт Орландовци София за Биляна Йотовска лейбъл ЕООД и трябва да бъде с платени пътни разходи. Може да замените желания от Вас продукт и на място в магазина ни намиращ се в София на ул.Тодорини кукли 1В (Суха река 1505) Kingshop 

Моля, не изпращайте пратка за замяна преди да се свържете с нас! Необходимо е всяка пратка да бъде обработена преди да я изпратите към нас. В противен случай няма как да сме запознати с подробностите и детайлите около нея. Благодарим Ви!


ВРЪЩАНЕ
Можете да върнете поръчан продукт в момента на получаването му, без да е необходимо да посочвате причина за това. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на Еконт Експрес.

Можете да върнете закупен от нас продукт до 7 работни дни от сключването на договора за покупко- продажба или до седмия работен ден от получаването на стоката/услугата, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на Еконт Експрес. Стойността на върнатия продукт се въстановява по Ваш избор по сметката Ви или с пощенски паричен превод по Еконт в срок до 3- ия работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Продуктът не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим.../ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да върнем сумата за него.

Всеки продукт за връщане се изпраща до офис Еконт Орландовци София за Биляна Йотовска лейбъл ЕООД или се връща на място в магазина ни намиращ се в София на ул.Тодорини кукли 1В (Суха река 1505)

Пратката трябва да бъде с платени пътни разходи и наложен платеж на стойността на която е закупен продуктът!  Можем да Ви възстановим сумата и по банков път. Моля преди да пристъпите към връщане на поръчката си, да ни се обадите.

ДИСТРИБУТОРИ

Ако желаете да бъдете наш дистрибутор, ние сме готови да Ви предложим най-добрите условия. Станете част от екипа на Biliana Yotovska label

Очакваме Ви - label@bilianayotovska.com

All Rights Reserved