Маги Сидерова: Повечето неща, за които съм мечтала са факт!

Маги Сидерова: Повечето неща, за които съм мечтала са факт!

Днес Ви предсавям една невероятна жена и дългогодишна моя приятелка -  Маги Сидерова, позната Ви и като Желязкова! Тя е едно от емблематичните лица на българския моден подиум. Един от безспорните Топ модели на България и жена за пример. Маги има сериозно портфолио! Тя е горда собственичка на титлата "Мисис България 2013". Телевизионната и кариера стартира в телевизия "Здраве ТВ" и тематичното предаване "Нещо свежо". Следват редица изяви като водеща на "Салона" по "Про ТВ", "Къщата на парите", "Специалистите", "Преди обед" и любимото ми "Денситг старс" по Нова ТВ.

1. Здравей Маги! Заварвам те в перфектна форма! Изглеждаш прекрасно! Как си? Какво ново се случва покрай теб? 

Благодаря за хубавите думи от твоята уста е истински комплимент! :) Аз съм добре, здрава съм, а това е най-важно! Ново няма, има някак си добре сработено старо. Искам да кажа, че повечето неща за които съм мечтала са факт. Разбира се аз винаги изисквам… все още търся къде точно професионално да спра. Защото се занимавам с много и все различни неща. Време е да концентрирам енергията си само в една посока. 

 


2. Забелязвам, че спортуваш активно! Instagram ми дава много информация ха-ха Спазваш ли режим в тренировките? 

Да живее ИСТАГРАМ!  Добре, че е той да се виждаме по-често. Режима в тренировките е много важен, нищо хаотично не води до добри резултати. Моят съпруг е двигателя. Променя режима ми всеки 3 месеца. А, човека в залата до мен е Ричард Величков. Тримата сме един страхотен тим. Винаги съм тренирала аеробно с малко тежести и много повторения.  От една година тренирам… С доста по-високи килограми и по-малко повторения. Винаги съм била горда собственичка на добра мускулатура която зорлем с глад и диети убивах. МАНЕКЕНСКИ ГОДИНИ  ХА-ХА-ХА 


3. Фитнесът ли е новата ти страст? Как и кога се запали по него? 

Винаги съм била физически грамотна, но непостоянна, а знаеш така не става. Но миналото лято бях в Португалия 6 месеца и от скука стигнах до залата. Това беше най-голямата ми награда за напред. Там се срещнах с Анна Фрейташ, тяхната бикини шампионка… точно като теб. Истински мотивираща жена, тя преобърна представата ми за фитнеса и даде нова посока на моя живот.

 4. Лято е! Ти обичаш да пътуваш! Успяваш ли да тренираш, когато си на път? 

Да… Винаги! ЗНАЕШ, дългите паузи не са ок. Когато съм на път ползвам истаграм и страниците за спорт които следя включително и твоята. Ако няма зала, открадвам идеи за упражнения или наблягам на кардио, кросове на плажа, хубава музика… ВЕЛИКО


5. Всички знаем, че храната е ключова за перфектна форма. Сподели ни как се храниш ти? 

Храната е въпрос на воля и мотивация! Хората трябва да разберат, че балансираната храна всъщност не е глад, а перфектна комбинация от по-малък номер джинси, нормално кръвно налягане, ведра усмивка и самочувствие. Гладът не е решение!  Аз се храня на чето по малко. Имам 5 степенно меню. Ям предимно варено, печено не консумирам сол, газирано. Готвя си сама за да знам, че храната ми е прясна и вкусна. Да разбира се, че си позволявам калорични храни, но само в неделя! Любимата ми рецепта е омлет с белтъци, овесени ядки и зелена салата. Всичко в блендера и после в тигана. Бързо, лесно и вкусно. 

 


6. Кое е любимото ти изкушение, на което трудно можеш да устоиш? 

ШО-КО-ЛАД!!!!! :)


7. Имаш ли си любима здравословна рецепта? Всъщност, ти самата готвиш ли, все пак си семейна, а всички знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха!? 

Да, готвя. Но е прекрасно, че с Жоро се храним по един и същи начин и рядко в къщи има изкушения. Да ти призная не съм отличен готвач, но на салатите, рибите и месото съм царица.

 


8. Тъй като си една от най-стилните дами в България, сподели ми до колко е важна за теб визията и по време на тренировка? 

Визията в залата е изключително важна за мен, все пак прекарвам там близо три часа. А, и когато спорта стане начин на живот и екипите стават точно толкова важни колкото и вечерните рокли.
9. За мен е истинско удоволсвие, че мога да те обличам в моя лейбъл - #bilianayotovskalabel! Коя е любимата ти колекция? 

А, за мен е истинска привилегия да ги нося! Страхотни са всички модели до един!
10. Каква е твоята малка тайна за перфектна визия всеки ден? 

Усмивката и доброто настроение!


11. Отправи своето послание към нашия #dreambibiteam? 

Бъдете здрави и се грижете за себе си чрез спорта и добрата храна! Тялото винаги ще ви се отблагодарява. Нека всеки ден за вас започва и завършва с усмивка! :)


Биляна Йотовска