Бургазлиева: Всеки ден се сблъсквам с нови предизвикателства!

Бургазлиева: Всеки ден се сблъсквам с нови предизвикателства!

Днес ще Ви срещна с една очарователна дама, чието име е символ на красота и позитивна енергия! Според мен една от емблематичните носителки на титлата „Мис България“!
Останете с мен и прекрасната Теди Бургазлиева!

1.  Здравей, Теди! Представи се с няколко думи за моята читателска аудитория. 
- Здравей, Биби! Благодаря ти за поканата! В България съм позната като Мис България 2002 и бивш модел. Аз се възприемам като майка на две деца, съпруга и супер любопитен човек, който използва креативността си, за да оцелее, докато търси отговорите на вечните житейски въпроси. Абсолютен номад по душа. В момента работя в сферата на личностното развитие. Преди година и половина издадох първата си книга свързана със себеосъвършенстване и мотивация.  Работила съм като продавачка в магазин, сервитьорка, хостеса, художник. Бачкала съм и в сферата на модата, недвижимите имоти, финансите, инвестициите.2.  Много съм щастлива, че си мой гост в блога, сигурна съм, че ще усмихнем читателите ни. Кажи ми първо как си, как минава времето ти в момента?
- Надявам се това гостуване да донесе на читателите нещо полезно, креативно и мотивиращо и да ги зареди с тонове положителна енергия! Аз и семейството ми сме добре, Слава Богу. Пазим се. Аз се занимавам с децата основно и записвам аудио версия на книгата ми в свободните часове от деня. Със съпруга ми стартирахме и влог в YouTube, в който докато пием чай след вечеря, споделяме всичко полезно, на което сме се натъкнали в последно време.


       YouTube канала на Теди вижте ТУК!

3.  Мисля, че ще е интересно да споделиш откъде се познаваме с теб? Помниш ли?
- Ако не се лъжа, се запознахме в MySpace, преди повече от 11 години. За мен ти си истински пример за дамите в България и искрено се радвам, когато виждам как ежедневно доказваш как една жена може да бъде и красива и умна и успешна, използвайки не само визията, но и мозъка и талантите си.


4.  Аз пък си спомням, когато те видях в офиса на агенция Визаж, бях впечатлена от порцелановата ти кожа и кристално сини очи! Тогава не се познавахме лично.... Така, не мога да не те попитам за конкурса „Мис България“, какво ти донесе тази титла?

- Конкурсът беше моя сбъдната детска мечта. Спечелването му ми донесе главно шанс да осъзная, че популярността, признанието на хората, короната, подаръците не са центъра на щастието. Оставиш ли външната среда, материалните придобивки, мнението на хората или начина, по който изглеждаш да определят дали си щастлив е загубена кауза.


     Мис България 2002!
5.  А как реши да напуснеш преди години България, страната в която си известна и с положение, и да заминеш за Щатите?
- Заминах за САЩ след развода си с бившия ми съпруг, за да започна на чисто. Донякъде избягах и от очакванията на хората в България да живея и да се държа като Мис. Исках никой да не ме познава. Никой да не е чувал името ми. Когато кандидатствах за работа, никой да не ме лишава от възможността да работя в различна от модата сфера, заради предразсъдъци. Исках да мога да вляза в магазина или в кафенето без да се шушука как съм облечена или колко струва колата ми.


6.  Как се запозна с твоя съпруг? Разкажи ми малко за Вас двамата.
- Със Симеон се запознахме в инстаграм, преди да дойде в САЩ. Аз се влюбих в него преди дори да го видя на живо. Впечатлиха ме начина му на мислене, идеите му за бъдещето, интелекта, позитивизма, волята му и постоянството му. Аз се бях отдала на кариерата си в инвестиционния сектор тогава и му обяснявах, че няма смисъл да се занимава с мен, защото не съм готова за връзка. Но той не се отказа. Пътуванията му до ЛА зачестиха и накрая се премести тук. Сега вече сме семейство и имаме две прекрасни дечица на година и половина.7.  Ти си майка на близнаци, което е страхотно! Какви предизвикателства срещаш при отглеждането не на едно, а на цели две дечица?
- Всеки ден се сблъсквам с нови предизвикателства. Всяко от децата има нужда от вниманието ми, грижата ми и има различни предпочитания що се отнася до игри, режим за сън, храна, подход на възпитание и т.н. Много ми е трудно да отделя достатъчно време и на двамата и да съумея да задоволя в един и същи момент две различни искания от две отделни човечета. Уча се всеки ден на нещо ново в областта на майчинството и имам чувството, че ставам и по-осъзната чисто човешки. (Надявам се) Често децата ми показват колко повърхностни са били идеите ми за света и живота, до преди тяхната поява. Колко арогантна съм била или колко глупаво съм подхождала в много ситуации.

        Теди с близнаците Ема и Раян

8.  Гледам снимките ти редовно в Instagram. Не мога да не отбележа, че изглеждаш чудесно! Всъщност тук можем да споделим за тези, които не знаят, че след бременността ти влезе отново във форма с мои режими? Спазваш ли ги все още?
- Благодаря ти за комплимента! С твоите режими аз добих по-добра физическа форма, от колкото съм имала преди да забременея с близнаците. По време на бременността аз качих 30кг. Мъжът ми ми викаше “мама Кит”. Бях загубила всякаква надежда, че мога дори да върна някогашните си мерки. Кожата ми беше супер разтегната. Висяха ми някакви сланинки от ръцете... Отделно стресът, недоспиването, кърменето на две бебета едновременно направо ми видяха сметката на цялостното ми физическо и психическо състояние. Тренировките и хранителния режим, които ти ми изготви ми върнаха енергията, настроението, здравето, щастието, мотивацията, а бонусът с физическата ми форма е просто черешката на тортата. Искрено ти благодаря за чудото, което сътвори за мен. Наистина! Не преувеличавам по американски. Пробвала съм и други режими след това, но винаги се връщам към твоите, защото от тях резултатите ми са най-осезаеми. 


   Теди по време на бременността си с близнаците и след това - в перфектна форма!

9.  Много ти благодаря! За мен бе удоволствие да се радвам на физическата ти промяна. Кажи ми как вървят тренировките ти в момента? Кой е любимият ти спорт, с който поддържаш форма?
- По време на карантината се върнах към режима, който ти ми изготви за домашни условия. Моята дъщеря Ема вече знае какво е планк и се опитва да го прави с мен. Взехме си лост за двора. С мъжа ми правим и йога. Кардиото ми е бързо ходене или бягане по баир с бебешката количка и децата в нея... За лимфен дренаж скачам на трамплин, а за да си пооправя стойката и координацията си поръчах обръч.10.  Разкажи ми малко повече за концепцията, която стои зад книгата ти „Невъзможното“. Аз лично я прочетох на един дъх!
- ,,Невъзможно” е моето послание към младите хора в България. Книгата представя част от моята житейска история, грешки, които съм допуснала, рецепти за успехи, които съм постигала, промяна на мисленето, фокуса. Екстракт от най-полезните уроци, които съм научила до сега. Искрено вярвам, че ако променя към по-добро живота на поне един човек с книгата си, моята мисия е изпълнена.


     Книгата на Теди може да видите ТУК!

11.  Виждам, че развиваш и YouTube канала си. На каква тема искаш да правиш видеа?
- Най-голямо удоволствие ми доставя да правя видеа за личностно развитие, защото правейки ги аз самата се развивам и вървя напред, научавайки нещо ново и полезно. Ще засегна темите за здравето, себеприемането, щастието, любовта, бизнеса, успеха, стреса, парите, общуването, приятелството, връзките, доверието, ревността, негативността, медитация, визуализация и т.н. Направих видео за грим, защото аудиторията ми го пожела, но вътре се опитах да вмъкна истински важното, което се крие зад стремежа ни да изглеждаме добре. А именно: любовта или липсата й към самите нас.12.  Сега обратно на тема красота. Кажи ми твоята малка тайна за перфектна визия! Нещо, което правиш всеки ден и знаеш, че работи!
- Аз вярвам, че красотата ни е дълбоко свързана със здравето ни. За да имаме сияйна и еластична кожа, здрава и лъскава коса и нокти, красива усмивка, ние преди всичко трябва да сме здрави! Когато спрях да пуша и да пия видях най-голяма разлика в цвета и структурата на кожата ми, блясъка на косата ми се възвърна, зъбите и венците ми се заздравиха, очите ми нямат вече спукани капиляри и сенките под тях изчезнаха. Моята тайна е здравословния живот, позитивното мислене, здравословното хранене и спорта. Всеки ден пия смутита със спанак, боровинки, ябълки и кейл, в които задължително добавям колагенови пептиди за ставите, които повлияха положително и върху кожата, ноктите и косата ми.13.  И за финал, какво е твоето послание към моя #dreambibiteam?
- Бъдете здрави, мечтайте, развивайте се и не забравяйте, че всичко важно, от което имате нужда вече го притежавате!


Биляна Йотовска!

Добави коментар